Vor Frelsers Kirke - Korsløkke SognGudstjenesterKonfirmationBørn og ungeAktiviteter
EftermiddagsklubStudiekredseKoncerterKirkens historieKirkens inventar
KirkekontoretMenighedsrådetKirkens ansatteFind vej til kirkenFacebookJulemøde i kirkens lokalerEftermiddagsklubben på udflugt med busKirkens flygel
 

Eftermiddagsklubbens møder

Eftermiddagsmøderne begynder kl. 14.00 og slutter kl. 16.00.
Kirken giver kaffe og te, men deltagerne skal selv medbringe brød.


15. november, kl. 14.00:
I Columbus kølvand.


Foredragsholder Leo Smidt tager os ombord på sejlbåden Galadriel på en sejlads i Columbus’ kølvand fra Portugal til Caribien via De kanariske Øer. I mange dage er der kurs mod det sted, hvor havet slutter og himlen begynder. Sejladsen er en uovertruffen naturoplevelse.

13. december, kl. 14.00:
Julemøde.

Julen er traditionernes højtid. Man skal være forsigtig med at indføre noget nyt. Og det gør vi heller ikke i år. Alt er som det plejer. Børn fra Børnehuset Bifrost medvirker. Kirkens kor underholder, Der bliver tid til en julehistorie v/Henriette L. Idestrup. Og ind i mellem det hele skal vi have det hyggeligt sammen. Menighedsrådet er denne dag vært for kaffe og lagkage.


17. Januar kl. 14.00:
En kulturrejse langs vestkysten.


Jette og Poul Nørup, Esbjerg tager os på en cykeltur langs den jyske vestkyst.
I ord, billeder og sang ser vi naturens og kulturens mangfoldighed og oplever det unikke kystlandskab med marsk, klitter, klitplantager og byer, der bærer præg af havets og sandstormenes ødelæggende kræfter. Dette bliver en eftermiddag lidt ud over det sædvanlige.

21. februar kl. 14.00:
Fynsk så det synger.


Sprogdoktoren Anders W. Berthelsen kommer på besøg. Anders W. Berthelsen, "sprogdoktor" på Fyens Stiftstidende, kommer på besøg onsdag 21. februar klokken 14-16 og giver et muntert foredrag om den fynske dialekt. Foredraget hedder "Fynsk så det synger", fordi fynsk er Danmarks mest syngende dialekt. Men vi har mange andre fynske finurligheder, hvoraf nogle er uddøende, mens andre lever i bedste velgående.

20. marts kl. 14.00:
Da lysekronen faldt ned i lagkagen.


Kan du lide at blive underholdt? Kan du lide at få noget at grine af? Så mød op denne eftermiddag. Du vil blive underholdt og helt sikkert komme til at grine.Vi får nemlig besøg af en gammel kending, Niels Ole Frederiksen, der tidligere har fortalt om ”Født i Horsens Tugthus” og ”Kong Chr, den 10.”. Denne gang vil Niels Ole fortælle fortællinger fra de sidste 75 års Danmarkshistorie. Det bliver med garanti ikke kedeligt.


Tilbage til forsiden