Vor Frelsers Kirke - Korsløkke SognGudstjenesterKonfirmationBørn og ungeAktiviteter
EftermiddagsklubStudiekredseKoncerterKirkens historieKirkens inventar
KirkekontoretMenighedsrådetKirkens ansatteFind vej til kirkenFacebookSmukt dækkede borde til kirkefrokostJulemødeKirkens orgel


Kirkens aktiviteter

Pris for kaffe & kage ved sogneaftener: 25 kr.

Pris for deltagelse i spisning ved aftenandagter (inkl. 1 vand/øl/glas vin): 50 kr.


ÅBEN KIRKE

Mød en fra menighedsrådet Har du lyst til at møde et menighedsrådsmedlem? Det kunne være fordi du gerne ville vide noget om hvad man egentligt laver i et menighedsråd. Eller du har måske et forslag til et eller andet. Så har du mulighed for at møde en fra menighedsrådet hver onsdag fra kl. 10 til 12 i forbindelse med ”Åben Kirke”. ”Åben Kirke” er et arrangement, hvor du bare kan møde op, hvis du har lyst til at møde andre, - vide noget om kirkens historie eller høre noget om hvad der foregår i kirken, ud over de kirkelige handlinger. Eller blot mødes med andre og få en hyggelig snak. Det kunne også være du havde lyst til at tænde et lys i kirken og sidde lidt for dig selv. Uanset hvorfor du kommer, så er du velkommen. Der er altid kaffe på kanden.


STRIKKECAFÉ

Den 7. september startede ”Strikkecaféen” i Vor Frelsers Kirke. Der var en del damer fremmødt og de mødes i sognelokale 2 hver torsdag kl. 10-12. Som start er man begyndt at strikke dåbsklude. Man er i øvrigt velkommen til at tage sit eget strikketøj med. Har du lyst til at være med? Om du er øvet eller nybegynder er uden betydning. Vi hjælper og inspirerer hinanden til en hyggelig formiddag. Arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding. Alle er velkommen. Menighedsrådet har sørget for kaffe og brød.

Kontaktperson: Gitte Martinsen 27281422

 


AFTENANDAGT OG SPISNING

Onsdag den 24. januar 2024, kl. 18.00-20.00.

Vi mødes til en kort andagt v/Henriette L. Idestrup i kirkerummet, hvorefter menighedsrådet er vært ved den efterfølgende spisning i kirkens lokaler. Vi slutter af med en fællessang eller to fra Højskolesangbogen.

Pris for deltagelse i spisningen (inkl. 1 vand/øl/glas vin): 50 kr.

Tilmelding til kirkekontoret i åbningstiden senest ugedagen før på tlf. 66 11 92 30.

Alle er velkomne. Kom og vær med!


EN SPÆNDENDE SOGNEAFTEN MED FOREDRAG

Onsdag d. 31. januar 2024, kl. 19.00

Gud i musikken ... i ord og toner v/forfatter Peter Dürrfeld.

Denne aften indbyder vi til et underholdende foredrag om ”Gud i musikken”. Foredragsholderen Peter Dürrfeld er musikanmelder på Kristeligt Dagblad og forfatter til en lang række romaner og adskillige bøger om Mozart og musik, senest "Gud i musikken".


Tilbage til forsiden